12 mar

På fejetur til Schweiz

Med høje forventninger og udsigt til nogle anderledes arbejdsdage tog SMS – Stevns Miljø Service til Boschung Winter Demo Days i Sanen, Oberland Bern i Schweiz den 10.-12. marts 2015.

Vi var inviteret af Boschung Skandinavia i Tåstrup, og formålet med turen var at få demonstreret hele firmaets produktrække, som består af forskellige typer maskiner, heriblandt fejemaskiner og kommunale maskiner. Demonstrationen foregik meget passende i det ”operative indsatsområde”, nemlig flyvepladsen i Sanen, hvor de store maskiner rigtig kunne ”boltre” sig og vise deres kunnen.

Med sneklædte bjerge i baggrunden og en god stemning blandt deltagerne fik vi blandt andet mulighed for at se en Boschung S 700 fejemaskine i aktion. Flere andre typer maskiner blev også demonstreret på denne tur, men SMS – Stevns Miljø Service var naturligvis mest interesseret i fejemaskinerne og de kommunale maskiner, da det er vores kerneområde.

Deltagere fra hele verdenIdylliske Sanen i Schweiz
Det var en rigtig god og oplevelsesrig tur med et fyldigt program, der både gav ny inspiration til fejemaskiner – og andre maskiner – men samtidig også havde stor vægt på det sociale og netværkspleje på tværs af deltagerlandene. Det var i øvrigt en velbesøgt demonstrationstur – ca. 150 personer fra hele verden deltog i arrangementet. Og når vi ikke lige var travlt optaget af demonstration, netværk m.v., nød vi den idylliske udsigt fra vores værelse – en udsigt, der tilføjede en smule feriestemning til turen.

Godt fyldt op med indtryk og snakke med de andre deltagere vendte vi efter to dage atter hjem til Danmark, klar til nye udfordringer.

Tak til ledelsen og medarbejderne hos Boschung for denne inspirerende og spændende tur.

Andre nyheder