17 jun

Ny fejebil til Stevns Miljø Service

Stevns Miljø Service har i nogen tid været på udkig efter en fejebil til mere krævende fejeopgaver. I midten af april tog vi til Sverige, hvor vi havde fået en kontakt, og her gjorde vi et exceptionelt fund i form af en Beam S9000 på et Volvo FM330 chassi. Bilen lever op til de øgede krav, vi stillede til et nyindkøb, er blot 2 år gammel og er i virkelig fin stand.

De sidste formaliteter er faldet på plads, og maskinen blev hentet hjem til Danmark den 4. juni til Volvo Titan i Ringsted, hvor den i løbet af de nærmeste par uger skal gennemgå mindre justeringer som f eks ekstra kameraer og afmærkningslygter og gøres klar til indregistrering til brug i Danmark.

Herefter skal bilen en tur forbi BP Grafisk Design i Store Torøje og dekoreres med vores eget logo, og så er den klar til at komme ud og arbejde.

Effektiv til krævende opgaver
Vores nye fejebil højtryksspuler vejen samtidig med, den fejer skidtet op, og dysernes placering gør, at vi kan højtryksrense hele vejen i en bredde af 2,5 meter ad gangen. Med den nye maskine kan vi dermed klare store og mere krævende opgaver mere effektivt. Vi glæder os til at tage vores nye fejemaskine i brug på blandt andet Stevns.

Har din vej også brug for en grundig rengøring? Så ring på 23 46 77 74 og få et uforpligtende tilbud.

Andre nyheder