Stevns Miljø Service er grundlagt i 2012 og har hovedvægt på maskinel fejning. Vi fejer for kommuner, erhverv, industri og private, og vi indgår gerne aftaler om kortere eller længerevarende kontrakter med vores mange faste kunder.

Fejning af veje
Når du bestiller Stevns Miljø Service til en fejeopgave, skal du ikke tænke på, om vejene bliver rene, og du skal ikke investere i din egen fejemaskine.

Vi har det professionelle udstyr til mange forskellige fejeopgaver, og vi leverer kvalitet hver gang. Du sparer penge ved ikke at have ansatte, og du sparer tid, da du ikke skal vedligeholde maskinerne. Med vores fleksible løsninger, fejer vi, når det er nødvendigt og sørge for at passe fejningen ind i dit program.

Højtryksrensning af maskiner og anlæg
Med vores Beam Rotorclean hjælper vi virksomheder med at højtryksrense maskiner, anlæg og faste underlag.

Trænger din plads for eksempel til en ordentlig rengøring, kommer vi med vores Volvo-fejebil og fjerner snavs og jord med højtryksspuling.

Ved jordarbejde kan maskiner blive godt snavsede, men lad trygt Stevns Miljø Service klare rengøringen. Så bliver dine maskiner rene og pæne igen og holder længere.

Klik på et af emnerne herunder for at læse mere.

IMG_2108
IMG_2127

Fejebil

Vores fejebiler er en Volvo FM330 med Beam S9000 fejeaggregat, rotorclean højtryksaggregat og højtrykslanse samt en Scania 94 P220 med Bucher Schörling Optifant 70 fejeaggregat.
IMG_5136

HØJTRYKSRENSNING

Sidder jord og snavs godt fast i vejen, højtryksspuler vi med vores Volvo-lastbil. Specielt egnet til veje med drænasfalt. Vi højtryksrenser også lagerhaller og maskiner.
IMG_2029-1024x1024[1]

Permeabel asfalt

Stevns Miljø Service renser din permeable asfalt, så vejen igen er sikker.