18 mar

Boschung Vinterdemo Days i Schweiz

I marts var Stevns Miljø Service på en 3-dages tur til Gstaad i Schweiz, hvor der årligt holdes Boschung Vinterdemo Days. Her fik vi demonstreret nye maskiner og nød den gode udsigt. Efter flyveturen fra Danmark blev vi hentet i lufthavnen og kørt til Gstaad, hvor vi blev indkvarteret på et hotel.

Dagen efter blev vi briefet om lufthavnens vintervedligeholdelse og vedligeholdelse af Berlin. Her er renholdelse af byen vigtig med fejning hver dag, og alene i Berlin er der 1200 fejemaskiner!

Alle Boschungs produkter blev demonstreret, så vi blev klogere på både fejemaskiner og snerydningsmateriel. Vi fik også demonstreret glatførealarmsystemer, som er indbygget i vejen og giver besked, når det er tid til saltning. Nogle systemer salter selv automatisk, for eksempel på broer, hvor der står en beholder med 600 liter saltlage, der bliver sprøjtet over broen.

Boschung-brødrene har lavet et testcenter til at afprøve materiel, og det skulle vi selvfølgelig opleve. På Boschung Vinterdemo Days deltager ca. 200 personer fra hele verden, og en aften var vi alle ude at spise sammen. Vi nåede også at høre om vintervedligeholdelse i Canada og vedligeholdelse af en lufthavn i Polen, inden turen igen gik hjem til Danmark.

Andre nyheder