10 aug

Fejetur i Hårlev

Så blev det tid til 2. tur på ruten for Stevns Kommune, og torsdag den 5. august var turen kommet til Hårlev. Her kørte vi rundt om Hårlev på Hovedgaden, op ad Industrivej bag om Metalvænget ud til rundkørslen og op mod kirken.

Herefter gik turen videre til St. Tårnby, Vallø, Strøby Egede og Strøby. I denne omgang var vi færdige med Store Heddinge, og Rødvig havde vi lige fejet på grund af det Stevnske Ironman.

God fejniSkidt ved kloakristng tager tid
Vi fejer kun ved kantstenen og ved kloakker, og vi fejer primært for kloakkernes skyld, så skidtet ikke ryger derned og stopper til. Efter ca. 3 timers kørsel skal vi tilbage til garagen i Store Heddinge for at læsse skidtet af tanken og fylde nyt vand på bilen.

Turen for Stevns Kommune tager i alt hver formiddag i 2 uger – men med 45 km strækning og en hastighed på 3 km i timen kan man ikke andet end at tage den tid, det tager og så nyde den renhed, der følger i kølvandet på fejemaskinen.

 

 

 

Fejetur i Hårlev - Bøggild Fejetur i Hårlev - kig i sidespejl Fejetur i Hårlev - Hovedgaden Fejetur i Hårlev - fejning ved kantsten Fejetur i Hårlev - ren rundkørsel

Andre nyheder