28 apr

SMS gjorde rent hos Haribo i Faxe

Rene veje og udearealer er ikke blot rart at færdes på og et kønt syn. På både store og små industriområder er det vigtigt at få gjort udearealerne rene en gang imellem for at undgå skadedyr, specielt når man har med fødevarer at gøre.

Særligt vigtigt er det at have rene og pæne områder, når man skal have en certificering i hus. Det var netop tilfældet for Haribo i Faxe, der stod over for en certificering i slutningen af april 2015 og derfor bad SMS – Stevns Miljø Service om at feje og gøre rent på det udvendige område.

Vigtigt med rene udearealer ved fødevarer
”Luk op for noget godt, luk op for Haribo”, lyder Haribos slogan – og sådan skal det gerne blive ved med at være. Derfor er der stor fokus på renheden af arealerne, også udenfor. Fødevarer som f.eks. slik tiltrækker mus og rotter, og derfor er det ekstra vigtigt med grundig oprydning og rengøring ved denne type produktion.

I april 2015 sørgede SMS – Stevns Miljø Service derfor for at feje løse ting, sand, grus og andet skidt op fra udearealerne Haribo i Faxe, så der var rent og pænt til den kommende certificering. Ikke blot var resultatet pænt – det mindskede også risikoen for skadedyr.

Har du også brug for en grundig rengøring af udearealerne? Få et uforpligtende tilbud på 23 46 77 74.

Andre nyheder