16 apr

SMS på besøg hos Volvo i Sverige

SMS – Stevns Miljø Service var den 14. april 2015 inviteret af Volvo Titan i Ringsted til at deltage i et fabriksbesøg på Volvos lastvognsfabrik i Göteborg.

Stevns Miljø Service i form af Bøggild Gammelgaard og nevø Søren, som er kommende lastvognsmekaniker, kørte tidligt om morgenen til Solrød.

Her ventede en bus, som sammen med ca. 50 andre inviterede gæster, bragte os til Göteborg.

Rundtur på fabrikken og prøvetur i lastbilerneSMS prøver Volvo i Sverige
Fremme i Göteborg fik vi en meget spændende dag, hvor vi var rundt på lastvognsfabrikken og blandt andet så, hvordan de samler lastbilerne. Besøget gav os også en god gennemgang af Volvo Trucks historie og et godt indblik i den konstante udvikling af bilernes sikkerhed og miljøoptimering. Noget, vi går meget op i hos Stevns Miljø Service.

Alle deltagerne fik efter rundturen mulighed for at prøve alle Volvos lastbilmodeller på prøvebanen – en virkelig stor oplevelse for os alle!

Hjemad med fyldte hoveder og maver
Afslutningen på dagen var et besøg på Volvo-museet, hvor et bredt udsnit af alle Volvo-produkter gennem tiden er udstillet.

I løbet af dagen var Volvo vært ved diverse traktementer, og efter en lærerig og spændende dag var vi hjemme igen ved 22-tiden, godt fyldt op med en masse gode oplevelser.

Tak til Volvo Titan i Ringsted for en god og oplevelsesrig dag!

Andre nyheder