08 dec

SMS som månedens virksomhed

Hver måned sætter Stevns Erhvervsråd fokus på en lokal virksomhed, og i december var turen kommet til Stevns Miljø Service. Kort før julemåneden for alvor tog fat, tog en af erhvervsrådets medarbejdere derfor med på arbejde i den store fejebil. Det kom der en rigtig fin artikel ud af, der kommer godt rundt om både opstarten af Stevns Miljø Service, Bøggild Gammelgaards baggrund og de ydelser, vi tilbyder.

Turen den dag foregik i Stevns Miljø Services store Volvo-lastbil, der kan udføre et væld af opgaver inden for fejning af veje og pladser, rengøring af industriområder og efter jordarbejde og højtryksrensning af både faste underlag og maskiner m.v. Og mens de fleste funktioner blev demonstreret, blev der også tid til en snak om de mange rejser, Bøggild Gammelgaard har været på i sin tid i Flyvevåbnet.

Vi løftede samtidig sløret for virksomhedens målsætninger for det nye år, nemlig at udvide med endnu flere glade kunder og endnu en Volvo-lastbil med højtryksrenser.

Læs hele artiklen her: http://www.stevnserhvervsraad.dk/nyheder/manedens-virksomhed-stevns-miljo-service-vboggild-gammelgaard/.

Andre nyheder